Søg
Close this search box.

Weekendophold i Nordjylland

Hvis du har planer om at invitere dine kære på weekendophold i Nordjylland, er Rold StorKro en oplagt mulighed for jer. Vores kro er placeret midt i Rold Skov, så I får en unik mulighed for at bo midt i et af Danmarks mest naturskønne områder.

Når I besøger os på weekendophold, serverer vi altid lækker mad i højeste kvalitet. Vores kokke er altid klar på at lave lækkert mad til jer med årstidens friske råvarer, og vi har et bredt udvalg af vine, der passer til vores menu.

Weekendophold på Rold StorKro

Vi ved hvor travl hverdagen kan være, når job, børn, parforhold og hus skal passes. Hos Rold StorKro tilbyder vi en tiltrængt pause fra hverdagen på weekendophold i Nordjylland. Vi byder jer velkommen til en weekend i afslappende omgivelser, hvor hverdagens mange opgaver for en stund bliver sat til side.

Vores placering i Rold Skov indbyder til mange naturskønne oplevelser under jeres weekendophold. Skoven er smuk at besøge på alle tidspunkter på året, og hvis vejret tillader det, er en kanotur på Lindenborg Å eller en tur på vores golfbane oplagt.

Mulighederne for spændende aktiviteter i området er mange, og hvilken bedre måde at afslutte en aktiv dag på end et besøg i vores restaurant i Rold Skov med udsigt til Gravlev Ådal, hvor vi kan garantere jer en skøn smagsoplevelse.

Inviter familien med på weekendophold i Nordjylland

Hvis du ønsker en hyggelig og afslappet weekend med familien, hvor I sammen kan sætte dagligdagens trummerum på pause, kan du invitere familien med på weekendophold i Nordjylland.

Aktiviteterne i Rold Skov kan tilpasses til selv familiens mindste, så I kan være sikker på, at hele familien får noget ud af weekendopholdets skønne aktiviteter. Hvis I ønsker at mærke bylivets pulserende liv, er der ikke langt til Nordjyllands hovedstad Aalborg.

Her er der mulighed for shopping, et rigt kulturliv og lækre cafeer og restauranter. Med et weekendophold på Rold StorKro kan I altså tilpasse dagene, som I bedst slapper af, så I igen bliver klar til at gribe hverdagen an.

Book dit weekendophold på Rold StorKro i dag

Lyder et weekendophold som den rette pause fra hverdagen, kan du booke dit weekendophold hos Rold StorKro i dag. Uanset om du ønsker at invitere din partner eller hele familien med på weekendophold, har vi muligheder for jer.

Kontakt os på telefon 98 37 51 00 hvis du har spørgsmål til vores weekendophold. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål.  Læs meget mere om alt, hvad Nordjylland har at byde på, Enjoynordjylland.dk.