Søg
Close this search box.

Undgå ujævne og grønne fliser

Oplever du ofte at dine fliser bliver glatte at gå, og tildækket af alger som gør dem grønne og brune i farven? Bliver fliserne ikke renset, kan dette have konsekvenser for dine flisers levetid. Ved at lade algerne være, vækster rødderne fra algerne og trænger ned mellem dine fliser, som gør dem ujævne og efterlader et hulrum, der gør det muligt for regn, frost og dug at trænge ned, der i værste tilfælde kan resultere i, at de revner. Ved at behandle dine fliser med en algebehandling, og en god omgang fliserens, bibeholder dine fliser det nye flotte look, og undgår permanente og langvarige skader, der ikke er nemme at rede.

Giv dine fliser et nyt liv med en fliserens

Ønsker du også at få genskabt dine fliser, så de er smukke og rene som dengang de var helt nye? En fliserens og imprægnering fra Fjordens Tagservice i Hobro, Randers og Viborg genskaber dine fliser og giver dem et helt nyt rent og jævnet liv, der bringer dine flisers originale farve tilbage, så du kan vinke farvel til algefarvede fliser, mos og andre eventuelle vækster.

Fjordens Tagservice anvender en miljøvenlig behandlingsform, der også sikrer dine blomster og planter mod at tage skade. Hvad end du befinder dig i Nordjylland eller Midtjylland, herunder blandt andet Hobro, Randers, Støvring, Viborg, Aalborg og Aarhus, har du mulighed for en afrensning af dine fliser, der nemt og hurtigt kan blive dine uønskede alger kvit, med en omgang fliserens fra Fjordens Tagservice. For at bibeholde det nye og rene look efter en grunding fliserens, bliver dine fliser efterfølgende imprægneret, der sikre en længere holdbarhed af dine nye og rene fliser.

Undgå permanente skader på dit tag også

Er dit tag begyndt at være overdækket af alger, små totter af ukrudt og har fået en brunlig og grøn farve, som trænger til en god og grundig omgang algebehandling? Ved at algebehandle dit tag, får taget ikke kun dets originale farve og form tilbage, men det forebygger også mod permanente skader.

Ved at få en professionel algebehandling af dit tag i Hobro, Viborg og Randers, sikrer du dig, at det holder i mange flere år. Når først taget er gået stykker, er det ikke nemt at redde det, og du kan derfor med fordel benytte dig af algebehandling af tag. Kontakt Fjordens Tagservice på tlf.: 2993 8999 allerede i dag og få et godt tilbud.