Søg
Close this search box.

Tømrer i Himmerland

Tømrer i Himmerland: ”Som nybygger er du er herre over eget hus”

En tømrer kan bygge de drømme, som du ellers troede kun var forbeholdt indersiden af dit hoved. I hvert fald når vi snakker om boligdrømme. Bygger du selv, kan du få dit hjem, lige så det passer til dig og din familie – hverken uden for meget eller for lidt plads. Ligeledes undgår du at købe katten i sækken, når du selv bygger, da du undgår pludselige udgifter til uforudsete renoveringer. Vil du undgå ubehagelige overraskelser, når du selv bygger, så læs med her.

Det at bygge dit eget hus er noget, du oplever meget få gange i dit liv. For de fleste aldrig. Så kaster du dig over at bygge dit eget hus, så skal det også være lige, som du har drømt det.

Lad en tømrer bygge dine drømme

Havde du valgt at købe et færdigt hus, kunne du selvfølgelig renovere det over tid, så det blev, som du ville have det. Alligevel ville du være begrænset af de betingelser, som huset nu engang rummer.

Det forklarer en tømrer fra Døstrup Tømrerforretning i Hobro og Arden, sådan: ”Mange har enten et eller flere rum for lidt eller for meget, når de køber et hus. Mangel på rum kan føre til irritation over det manglende privatliv. Et rum for meget derimod vil ofte hurtigt ende som opbevaringsrum og være lidt spild af plads. Som nybygger er du herre over eget hus. Derfor kan du prioritere at skabe plads de steder, som du ved, I bruger meget.”

Bygger du selv, er der altså frit valg på alle hylder. Derfor kan du tilpasse dit hus, så det passer til netop din familie. Ethvert rum kan bygges, så det passer til jeres behov, uden du skal betale for en masse m², I aldrig bruger.

Tag din tømrer med på råd allerede fra planlægningsfasen fra start af. Så kan du få en masse gode idéer på løsninger, der passer til netop din familie.

Vælg selv tømrerfirma, og undgå at købe katten i sækken

Når du vælger at bygge dit hus, kan du selv et tømrerfirma, som du stoler på. Sammen kan I vælge materialerne, hvis der er tale om en tømrerforretning. For det er ikke så god en idé at købe materialer uden at have snakket med tømreren først.

Det er bedst, at tømreren er bekendt med og godkender de materialer, der bruges. Så opstår der ikke pludselige overraskelser med hensyn til materialernes kvalitet – hverken under byggeriet eller i fremtiden.

Så er du frisk på at blive herre i eget nye hus, så er det bare med at kaste dig over projektet.

Læs mere på deres hjemmeside: Doestrup-toemrer.dk