Søg
Close this search box.

Tips til energioptimering af boligen

Hvis du ønsker at optimere din bolig, har du en række forskellige muligheder. En af dem er energioptimering. Læs med og se hvordan du kan energioptimere din bolig.

Når du energioptimerer, laver du forbedringer i hjemmet med henblik på at reducere energiforbruget. En mærkværdig fordel ved energioptimering er, at du nedsætter dine økonomiske omkostninger. Men der er mange forskellige metoder til at energioptimere hjemmet. 

Køb LED belysning og spar penge

Du kan energioptimere din bolig ved at investere i LED belysning. LED pærer har en række fordele. De bruger 4-5 gange mindre strøm, hvis man sammenligner dem med halogenpærer. Udover et mindsket strømforbrug er levetiden på LED pærer betragteligt højere end på halogenpærer. Faktisk kan LED pærer holde i 10-15 år, hvilket er 5 gange så lang tid som halogenpærer. 

Når du tænder for din lampe, hvori der er en LED pære, vil du opleve, at lyset brænder for fuld skrue fra start i modsætning til sparepærer, der kan være længere tid om at opnå den fulde lysstyrke. Samtidig er LED pærer også langt mere miljøvenlige, da de ikke indeholder kviksølv, som mange andre pærer gør.

Invester i en varmepumpe

Hvis du søger en ny effektiv varmekilde, der lynhurtigt giver dig et tilpas opvarmet hus, og som både sikrer et bedre indeklima, gavner miljøet og din økonomi, bør du overveje at investere i en varmepumpe. 

En varmepumpe kan være en forholdsvis dyr investering, men en fordel ved pumpen er, at den hurtigt tjener sig selv ind. Derfor er en varmepumpe en billig løsning sammenlignet med andre varmekilder. Der findes et hav af forskellige varmepumper på markedet, så uanset hvad dine behov er, kan du være sikker på at finde en varmepumpe, der passer til dig. Det er ofte en god idé at søge rådgivning hos en professionel, så du er sikker på, at du finder dit rette match.

Klim Fjerritslev El udfører varmepumpeservice

Lyder en varmepumpe som den rette løsning for dig, kan du hos Klim Fjerritslev El vælge mellem flere forskellige varmepumper. 

Klim Fjerritslev El sælger bl.a. en luft til luft varmepumpe, der er en effektiv varmekilde, som udnytter varmen i luften udenfor til opvarmning af huset indendørs. Klim Fjerritslev El tilbyder varmepumpeservice i Nordjylland. Når du bestiller varmepumpeservice bliver du mødt af en dygtig montør, som vil lave et grundigt eftersyn på din varmepumpe, så du er sikker på, at din varmekilde fungerer optimalt. 

Kontakt Klim Fjerritslev El hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en varmepumpe.