Søg
Close this search box.

Teater Nordkraft sikrer din kulturelle oplevelse

I en hverdag hvor vi bliver mere digitale, er det vigtigt at sætte pris på de kulturelle oplevelser, som et teater kan tilbyde. Under en forestilling kan du blive opslugt i et stykke, der er skrevet med udgangspunkt i en gammel klassisk roman. 

Under en forestilling hvor du har fuld fokus på skuespillet foran dig, og du bliver opslugt af dialogerne og det imponerende visuelle scenesprog, er hverdagens stress og telefonens evige tilstedevær tilsidesat for en stund. Hvis du vil læse mere om hvad Teater Nordkraft i Aalborg kan tilbyde dig, så læs med i denne artikel. 

Oplevelser for alle aldre

De fleste mennesker har sandsynligvis et eller andet forhold til det at gå i teater, hvad end det er en tur i teater med folkeskoleklassen eller hvis din mor har hevet dig under armen til de nyeste forestillinger. Teateret er altså en oplevelse for mennesker i alle aldre, og teaterforestillinger kan altså også tilpasses til de generationer der gæster teateret.

Børn bliver inviteret ind til en unik oplevelse der på sin vis afviger fra den klassiske teaterforestilling, hvor der er plads til klap, jubel og grin. Med inddragelsen af rekvisitter som dukker i nogle af forestillingerne, bliver børnene aktiveret på en særlig måde, som er med til at sikre den gode oplevelse samtidig med de bliver spækket med kultur. 

For de ældre generationer kan en tur i teater fungere som et tiltrængt afbræk fra hverdagens stress, hvor du bliver inviteret til en oplevelse lidt ud over det sædvanlige.

Teater i Aalborg

i 2010 åbner Teater Nordkraft på Teglgaards plads 1 i Aalborg. Teateret er en sammensmeltning mellem Jomfru Ane Teatret fra 1967 med Mogens Pedersen som teatrets kunstneriske leder, og Joko-Bole børneteateret fra 1978 med Jakob Magdid og Ole M. Christensen som ledere. Teater Nordkraft er et teater for både børn og voksne og med dets placering i Nordkraft er teateret nabo til Skraaen og biffen. 

Teatret besidder en høj kunstnerisk kvalitet, og forestillingerne befinder sig et sted mellem det folkelige og det eksperimenterende. Når du sætter dig i sædet til en forestilling, har den altid en menneskelig historie som udgangspunkt, og det specielle scenesprog er med til at inddrage dig i den spektakulære verden. 

Forestillinger i Teater Nordkraft

Har du planer om at besøge et teater i nærmeste fremtid, så kan du med fordel besøge Teater Nordkraft, hvis programoversigt er spækket med spændende forestillinger. Teater Nordkraft inviterer dig en tur i teateret uanset din alder. Du kan opleve forestillingen “de urolige”, som er en gribende fortælling om et barn, der ikke kan vente med at blive voksen, og om to forældre, der kæmper med livet. Du kan også opleve en overdådig kulturel oplevelse, hvis du er mellem 4-10 år med forestillingen “Mustafas kiosk”. Forestillingen varer 1 time, hvor publikum bliver inviteret med ind i kiosken, hvor små historier derfra bliver fortalt med sang, musik og dukker.

Du kan gå ind på Teater Nordkrafts hjemmeside, hvor du kan undersøge mere om teatret, og du kan også finde en komplet programoversigt, så du kan finde den helt rigtige forestilling, som du bare ikke må gå glip af.