Søg
Close this search box.

Skriv dit testamente i dag

54 procent af danskerne ønsker et testamente men kun 19 procent får det skrevet i tide. Det fastslår landsdækkende analyse fra Analyse Danmark. Men hvorfor er det vigtigt at få skrevet dit testamente og hvordan gør du egentlig? Hør bedemandens svar, tips og tricks til, hvordan du får skrevet dit testamente hurtigt og nemt.

3 milliarder kroner. Det er så mange penge, der hvert år ender andre steder end dér, hvor afdøde havde tiltænkt dem. Og det er ikke den eneste grund til at få skrevet dit testamente. Brian Bech Nielsen, bedemand og ejer af Mariagerfjord Begravelsesforretning i Hobro, Arden, Mariager og Hadsund, forklarer: ”Tit og ofte får vi pårørende ind, der ikke ved, hvad de skal gøre med afdødes bo, genstande og penge. Alt sammen fordi, der ikke er skrevet et testamente, der forklarer, hvem der får hvad og hvor meget.”

Og det kan ende mere galt end som så. Penge og arv er roden til mange skænderier, stridigheder og i værste tilfælde ødelagte forhold i familier. Men alt det kan undgås med et testamente.

”Jeg har tid nok…”

Du kender det sikkert. Døden venter langt ude i fremtiden og er ikke noget, du behøver at bekymre dig om lige nu. Desværre fungerer det ikke helt sådan. Døden venter ikke og kan komme ud af det blå. Derfor er det også vigtigt at have styr på det juridiske, inden du tager herfra.

Men … At skrive et testamente kan virke både uoverskueligt og ubehageligt. Heldigvis står bedemænd landet over klar til at hjælpe dig med at få nedskrevet, hvad du ønsker, når du ikke længere er her.

Fortrolig og personlig rådgivning

Også hos Mariagerfjord Begravelsesforretning står de klar med fortrolig og personlig rådgivning. Brian Bech Nielsen uddyber: ”Vi ved, hvor vigtigt det er, at der er styr på sagerne. Både for den afdøde, men i højeste grad også for de pårørende. At miste én, du elsker, er hårdt. At have et testamente at støtte dig op ad gør tingene mere simple og nemmere at overskue.”

Med et testamente er der styr på tingene. De pårørende skal ikke tage stilling til hundrede ting samtidig med, at de er i stor sorg. Brian Bech Nielsen forklarer videre: ”Derfor står vi også klar med personlig rådgivning og hjælp til alle, der ønsker det.”

Hvorfor vente til i morgen med ting, du kan gøre i dag? Få hjælp og råd til at skrive dit testamente hos en bedemand i Randers og omegn som Mariagerfjord Begravelsesforretning.