Søg
Close this search box.

Skal dine hvidevarer være fra Gram?

Den danske hvidevareproducent, Gram, har forsynet deres kunder med diverse hvidevarer lige siden 1901. Det gør de stadigvæk, og i dag er de leveringsdygtige i stabile hvidevarer af enhver slags. Foretrækker du at handle danske varer, og er Gram dit favoritmærke, når det kommer til hvidevarer, så er det stadig et godt valg.

Du kan for eksempel få nogle af de store hvidevarer til køkkenet som for eksempel Gram komfurer, Gram køleskabe og Gram opvaskemaskiner. Når du vælger det samme mærke til alle dine hvidevarer, så vil de matche hinanden designmæssigt.

Hvidevarer fra Gram er godt kram

Her på Hvidevareshoppen.dk har vi en jævn efterspørgsel efter hvidevarer fra den danske producent, Gram,” fortæller Ida Anette Aas Bundgaard, der er medejer af Hvidevareshoppen.dk. ”For nogle kunder betyder det rigtig meget, at der er tale om et dansk produkt. For andre så er det et mærke, som de kender fra tidligere produkter, og som de gerne vil fortsætte med at have hvidevarer fra,” tilføjer hun.

De ved også, at de hvidevarer, der kommer fra Gram, er af en god og solid kvalitet,” siger hun med et smil, mens hun viser de mange hvidevarer fra Gram frem. ”Har kunden for eksempel haft et køleskab fra Gram, så vil de ofte gerne have et nyt køleskab derfra,” fortæller hun videre. Vi stopper foran virkelig mange Gram køleskabe. Længere nede på det store lager udpeger Ida Anette Aas Bundgaard også et væld af Gram komfurer og Gram opvaskemaskiner.

Vi har altid mange køkken-hvidevarer fra Gram på vores lager. Simpelthen fordi der er så stor efterspørgsel på dem,” slutter hun med et smil.

Skal det være hårde køkken-hvidevarer fra Gram?

Er det sådan, at du foretrækker hårde hvidevarer fra Gram i dit køkken, så kan du få flere forskellige slags. I forhold til et komfur, så kan det både være med gas, med keramiske plader eller med induktionsplader. Ovnen i komfuret kan have forskellige funktioner, og dermed kan du få lige det kombi-komfur, som du foretrækker.

Grams køleskabe kan have forskellige størrelser og funktioner. Desuden kan deres energiforbrug være lidt forskelligt.

Der er gode muligheder for at installere alle de tre nævnte store hvidevarer i dit køkken. Skal de alle sammen helst være fra det danske Gram, så er det absolut muligt. De kan kombineres, som du foretrækker det, og så de passer perfekt til netop dit køkken.

Går du efter nye hårde hvidevarer til køkkenet, så ved du altid, at dem fra Gram er ordentligt kram.