Søg
Close this search box.

Skab hygge og glæde i juletiden

Når den søde juletid står for døren, er der mange traditioner, vi hver især vender tilbage til hvert år. Hygge med familie og venner i julen står for mange helt centralt igennem hele december måned. 

For nogle er traditionerne klar, når kalenderen siger december. Julen er for mange lig med julebag, pakkespil, julefrokost eller noget helt fjerde. Hver familie har sine egne traditioner, og med disse traditioner er julen sikret. 

Hjemmebag i køkkenet

For mange er julen lig med hjemmebag i sine bedsteforældres køkken. Pebernødder, brunkager og vaniljekranse hører julen til. Selvom du blot kan gå i supermarkedet og købe de færdige småkager, så emmer de ikke af jul på samme måde som hjemmebag.

Familien har oftest sin egen opskrift på diverse julesmåkager. Derfor er duften fra ovnen direkte forbundet med jul, og julen vil absolut ikke være det samme uden hjemmebag. Blandingen af søde sager og kvalitetstid med familien emmer af julehygge, og er den perfekte aktivitet i juletiden. 

Besøg det lokale julemarked 

Træd ud af køkkenet og gå en tur forbi byen. Mange byer har et julemarked, som altid er et besøg værd. Tag familien med under armen og besøg de fantastiske aktiviteter julemarkedet har at byde på. 

Duften af brændte mandler, julelys, hyggelige boder og små forlystelser til familiens mindste er essensen af et julemarked. De mørke tider som er en del af vintermånederne, kan udnyttes på bedste vis ved at træde ind på et julemarked, hvor smukke julelys lyser markedet op. 

Foruden lokale julemarkeder kan du flere steder i landet besøge andre juleaktiviteter. I nogle byer opsættes en skøjtebane, som er til gavn for både børn og voksne. De byer der har et zoo, er også et besøg værd i juletiden, der med sin smukke pynt bidrager til julestemningen på aller fineste vis. 

Julefrokost med familie og venner

Julefrokoster er for de fleste en uundgåelig del af den søde juletid. Hele december måneds weekender er for mange optaget af diverse julefrokoster med familie, venner eller kollegaer. Julefrokoster kommer i mange former. Nogle er rolige og hyggelige i hjemmet, mens andre er festlige og varer til langt ud på natten udenfor hjemmet. 

Planlægger du at skulle holde en julefrokost i Frederikshavn, og skal herlighederne finde sted på en restaurant i Frederikshavn? Så kan du med fordel planlægge en aften på restaurant Himmelhav, der på 9. etage giver perfekt udsigt over byen. 

Du bliver inviteret til en herlig aften som byder på et lækkert julebord, fri bar i øl, vin og vand, livemusik og underholdning. Med andre ord bliver du inviteret til en aften i fantastiske omgivelser, som du sent vil glemme. Saml familie eller venner og deltag i den unikke og eksklusive julefrokost på Restaurant Himmelhav i Frederikshavn. Du finder lokalerne på toppen Kattegat Siloen, hvor også Frederikshavn Maritime erhvervspark drifter kontorhotel.