Søg
Close this search box.

Sæt et personligt aftryk på din bolig

Når du med omhu har udvalgt alle møblerne i din bolig, og når du formår at skabe sammenhæng mellem boligens rum, vil din personlighed for alvor skinne igennem. På den måde hersker der ingen tvivl om, at det netop er dig, der bor i boligen. 

Når du skal skabe personlighed i hjemmet, har indretningen stor betydning. Hvad end du foretrækker kvalitetsmøbler i et flot design, håndlavet interiør eller smukke genbrugsmøbler, kan de alle sikre, at din personlighed vil være synlig i dit hjem. 

Slip kreativiteten løs og lav dit eget interiør

Det kan være, du er en kreativ sjæl, som finder stor glæde i at føre dine kreative ideer ud i verden. Måske du er en dygtig keramiker, kan male malerier i smukke farver eller har fingerfærdighederne til at bygge dine egne unikke møbler.

Når du skaber dit eget interiør til boligen, kan det være, at du i dit design inkorporerer en bestemt stil eller et farvetema. Men det kan også være, at du slår hjernen fra og blot lader din kreativitet styre dine designs. Uanset om dit interiør er planlagt ned til mindste detalje eller ej, kan du være sikker på, at dit hjemmelavede interiør vil gøre din bolig personlig og unik.  

Gå på genbrugsjagt og find unikke fund

Hvis dine kreative evner ikke rækker til så meget, men du stadig ønsker det unikke udtryk i din bolig, kan et besøg i en genbrugsforretning være en god løsning. Hvis du formår at spotte det unikke, kan du komme hjem med mange gode fund til boligen. 

Hvis det er første gang, du går på genbrugsjagt, bør du være åbensindet og tænke kreativt. Du bør ikke lade dig skræmme af gamle og slidte møbler, for disse kan renoveres. Således vil du sidde tilbage med et smukt og charmerende møbel i god stand.  

Professionel renovering af dine møbler

Hvis du sidder med et genbrugsfund, som du synes trænger til en kærlig hånd, kan du kontakte en professionel, der vil varetage opgaven for dig.

Din Møbelpolstrer tilbyder møbelpolstring og renovering af gamle møbler. På den måde kan gamle og slidte møbler få et helt nyt liv. Din Møbelpolstrer ompolstrer ikke blot gamle møbler. Du har også mulighed for at designe dine egne hynder i enhver tænkelig facon, størrelse og farve. 

Hos Din Møbelpolstrer kan du også finde Annie Sloan Chalk Paint, som kan anvendes på både vægge og møbler. Når du maler med malingen opnår du et smukt mat resultat. 

Lad Din Møbelpolstrer hjælpe dig med at skabe din drømmebolig.