Søg
Close this search box.

Professionelt malerarbejde siden 1887

Når du til- eller fraflytter din bolig, eller når der skal males under en renovering, kan du få brug for en professionel maler til at stå for malerarbejdet. På den måde er du sikker på, at arbejdet bliver udført i aller bedste kvalitet.

I Aalborg kan du finde Anton Lassens Eftf. A/S, der er en af Aalborgs ældste og mest velrenommerede malervirksomheder. Virksomheden blev stiftet helt tilbage i 1887, og gennem sine mange års erfaring har malerfirmaet fået ry for at udføre professionelt og solidt håndværk til private såvel som erhvervskunder.

God rådgivning og korrekt udført arbejde

Måske drømmer du om at sommerhusets ydre skal stå knivskarpt til næste sæson. Eller måske ønsker du om at efterlade lejligheden, der har dannet baggrund for dine ungdomsår i storbyen, uden så meget som en skramme i væggen. I sådanne tilfælde kan du selv forsøge at give dig i kast med at svinge malerpenslen.

Men måske opdager du, at det kræver den rette teknik at udføre et flot og korrekt malerarbejde selv. Hvis du ikke føler, at du har de rette kompetencer til at fuldende dine vægge i hjemmet på egen hånd, kan du med fordel kontakte et professionelt malerfirma, der med god rådgivning og et korrekt udført arbejde efterlader dig med et resultat, du kun turde drømme om.

Spidskompetence indenfor renovering

Som erhvervsdrivende betyder virksomhedens vedligeholdelse udendørs såvel som indendørs meget i forhold til kundestrømmen. Derfor bør du som erhvervsdrivende aldrig gå på kompromis med vedligeholdelsen af din virksomhed. Hvis din virksomhed trænger til en renovering, bør du derfor overveje at kontakte det professionelle malerfirma Anton Lassen, der varetager din renovering og efterlader dig med et grundigt udført arbejde.

Med sine mange års erfaring har Anton Lassens Eftf. spidskompetence inden for renovering og vedligeholdelse af ældre bygninger. Det betyder også, at virksomheden er blevet den foretrukne leverandør af maleropgaver for en lang række nordjyske virksomheder, f.eks. Aalborg Universitet og Salling. Derudover står virksomheden for mange renoveringer, og de har stået for b.la. renoveringen af Budolfi Kirke i Aalborg og Aalborghus slot.

Anton Lassens Eftf. samler på tilfredse kunder i Nordjylland

Anton Lassens Eftf. udfører alle former for malerarbejde. Virksomhedens mange medarbejdere har tilsammen en meget bred erfaring og ekspertise inden for alle typer af maleropgaver. Det betyder, at ingen opgaver er for store eller små, til at malervirksomheden kan imødekomme dine ønsker og efterlade dig med et smukt udført arbejde.

Gennem sine mange års erfaring har virksomheden opnået certificering fra Kulturarvsstyrelsen og Center for bygningsbevaring. På den måde er du sikker på, at hjælpen er nær og grundig udført, hvis du kontakter malervirksomheden. Det er uanset om du har brug for hjælp til  at forny væggene i hjemmet, eller om du i en erhvervssammenhæng har brug for et professionelt blik på dine maleropgaver.

Hos Anton Lassens Eftf. er du altid i trygge hænder, og du kan læse mere på Nordjyske.dk.