Søg
Close this search box.

Private optikerbesøg har fået stor succes

Hvis du enten er gangbesværet, lider af et handicap der begrænser dig, eller har langt ind til den nærmeste storby, kan det måske være uoverskueligt at besøge din lokale optiker. Denne problemstilling løser Hjemmeoptik, der har fået stor succes med private optikerbesøg.

Et privat optikerbesøg betyder, at der kommer en autoriseret optiker hjem til dig for at lave en synsprøve eller for at finde de rette briller til dig. Nemmere bliver det ikke, da du sparer tid og ressourcer på at komme ind til den nærmeste by.

Besøger også firmaer og plejehjem

Du kan også som plejehjem eller arbejdsplads få besøg af en optiker til en synsprøve. Det betyder, at optikeren medbringer alt det nødvendige udstyr for at foretage en synsprøve eller for at kunne finde de helt rette briller til dig.

“Vi har oplevet, at mange borgere og plejehjem har været trygge ved vores koncept, da de dermed slipper for at tage ind til byen for at få lavet en synsprøve. Dermed har alle stadig mulighed for at få bestilt de rette briller”, fortæller Pia Cilius Jensen, som er direktør for Hjemmeoptik.

Flere og flere vælger hjemmebesøg af en optiker

Der ses en tydelig tendens med, at nordjyder oplever en stor tryghed i at få besøg af en optiker derhjemme privat. Da mange har en travl hverdag, kan det være svært at finde tid til at besøge optikeren efter arbejde. Det gælder også for dem, som har udfordringer med deres gang eller dem, som generelt har svært ved at komme ind til den nærmeste storby.

Der kan desuden ofte også være rift om tiderne hos en optiker i de store byer, hvorfor du skal være ude i god tid.

Når du får besøg af en autoriseret optiker derhjemme, ankommer vedkommende til den aftalte tid og tager naturligvis hensyn til de ønsker, du måtte have vedrørende dit syn.

Find en mobil optiker tæt på dig

Grundet den store efterspørgsel efter en mobil optiker, er der nu mulighed for, at du kan få besøg af en autoriseret optiker, uanset hvor du bor i landet. Således kører optikerne fra Hjemmeoptik.dk rundt i hele Danmark udover Bornholm. Så hvad enten du bor i byer som Aalborg, Hobro, Randers, Aarhus, Vejle, Silkeborg osv., kan du få besøg af en dygtig optiker fra Hjemmeoptik.

“I takt med den store efterspørgsel, har vi været i stand til at hjælpe private, plejehjem og arbejdspladser både på Jylland, Fyn og Sjælland. Vi kan derfor tilbyde hjemmebesøg rundt i hele landet undtagen Bornholm med mulighed for at få en hurtig tid til et hjemmebesøg i privaten”, fortsætter Pia Cilius Jensen.

Derfor er det bare et spørgsmål om at angive hvilket postnummer, du bor i. Så kommer Hjemmeoptik.dk direkte hjem til dig.