Søg
Close this search box.

Overlad dit metalskrot til erfarne skrothandlere i Nordjylland

En skrotforhandler er et paraplybegreb, som kan lidt af hvert, når det gælder korrekt håndtering af jern- og metalskrot. En skrothandler bestræber sig efter at håndtere farlige kemikalier, så det ikke slipper ud i naturen samt genbruge så meget jern- og metalskrot som muligt.

At få en økonomisk gevinst gennem salg af sit skrot lyder for godt til at være sandt. Det er det dog ikke. En skrotforhandler vil købe dit skrot og hjælper dig gerne med at komme af med det på forsvarlig vis. Det kan være uoverskueligt at håndtere store mængder jern og kemikalier. Dertil sørger en skrotforhandler for, at dit jern- og metalskrald bliver alt skrottet, genanvendt og miljøbehandlet efter den gældende lovgivning og i overensstemmelse med de forskellige krav.

 

Autoophug i Jylland: Få din skrotpræmie her

Der gemmer sig mange forskellige kemikalier inde i din bil. Disse er skadelige for miljøet, hvis bilen bare står og ruster og ikke bliver indleveret til en autoophugger. Derfor er det vigtigt at bilen bliver skrottet på forsvarlig vis.

En skrothandler er typisk også en autoophugger. Du får en skrotpræmie på 2200kr. og nogle steder giver en ekstra økonomisk bonus, hvis du selv aflevere dit køretøj på adressen. Beløbet sættes direkte in på din NEM konto, og hvis du ikke har muligheden for selv af aflevere dit køretøj, så plejer de fleste skrothandlere at tilbyde afhentning.

Det eneste, du skal huske ved indlevering, er NemID, kopi af registreringstesten eller indkaldelse til syn samt begge nummerplader. Du behøver ikke selv at afmelde nummerpladerne – det gør autoophuggeren. En ISO Certificeret autoophugger sikrer dig din skrotpræmie, og du slipper for besværet med at skille dig forsvarligt af med dit skrot.

 

Køb, salg og afhentning af jern i Nordjylland

Lad en jernhandler opkøbe dit jern- og metalskrot. Det er ligegyldigt om du kommer som privat kunde eller tilknyttet et firma. Du sparer for besværet med at skille dig forsvarligt af med store mængder skrot og samtidig sikrer du din skrotpræmie.

Det indleverede materiale kan genbruges og udnyttes. For at formindske forbruget af jern og metal, så er det en mission at genbruge aflagte materiale bedst muligt. Fordelene er mange ved at videresælge dit gamle skrot. Både naturen og din pengepung vil takke dig.

Størstedelen af alt jern- og metalskrot kan genbruges, så det er meget vigtigt, at det ender hos en skrotforhandler. Spar tid, ressourcer og penge og overlade dit skrot til en professionel skrotforhandler.