Søg
Close this search box.

Optimér den interne transport i din virksomhed med rulleborde

Rulleborde er et vigtigt redskab til effektiviseringen af intern transport i mange virksomheder. De er lette og mobile og kan let tilpasses til forskellige typer transportbehov. I denne artikel ser vi på, hvordan virksomheder kan øge deres effektivitet og produktivitet ved at implementere rulleborde i deres interne transportproces. Vi gennemgår blandt andet nogle af de fordele, som rulleborde kan give på arbejdspladsen for både medarbejdere og virksomheder.

Sikker transport og ekstra bordplads

Et rullebord kan bruges som et sikkert og robust transportmiddel internt i virksomheden, hvor det blandt andet kan bruges til at flytte varer fra sted til sted. Det kan eksempelvis være nogle færdigproducerede emner fra produktionen, der skal flyttes til lageret, eller det kan være små elementer, der skal flyttes til en anden del i produktionen. For at undgå skader på vogn såvel som omgivelser, er der mange rulleborde lavet med yderst robuste hjul og i skridsikkert materiale, så emnerne på vognen ikke glider af. Derudover kan et rullebord også bruges til at give ekstra bordplads og dermed skabe en mere dynamisk arbejdsplads, da det nemt kan flyttes på.

Forbedrer arbejdsmiljøet for dine medarbejdere

Rulleborde spiller en afgørende rolle på moderne arbejdspladser og har en betydelig indvirkning på produktiviteten og effektiviteten. Disse mobile møbler er ikke kun praktiske, men de tilbyder også en række fordele, der gør dem uundværlige i både kontor- og produktionsmiljøer. Rulleborde kan have en afgørende indflydelse på forbedring af arbejdsmiljøet i en virksomhed. Med et rullebord kan medarbejdere flytte både lette og tungere produkter nemt og hurtigt. Dette reducerer risikoen for at få skader som følge af manuel håndtering af tunge genstande og sikrer også, at medarbejdere ikke overbelaster deres kroppe. Det er en fordel for medarbejderen såvel som virksomheden på både kort og lang sigt. 

Rulleborde fungerer også som mobile opbevaringsenheder. De kan rumme dokumenter, værktøj, reservedele og andre materialer, hvilket reducerer spildtid, da medarbejdere ikke behøver at bevæge sig langt for at få adgang til det, de har brug for.

Derudover bruges rulleborde ofte som mobile arbejdsstationer. De kan rumme computere, skærme og andre teknologiske enheder og gør det lettere for medarbejdere at arbejde på forskellige steder i virksomheden, hvilket kan øge produktiviteten og kreativiteten.

Høj grad af fleksibilitet

Rullebordene fra Bleva højner fleksibiliteten i arbejdet, da større mængder af produkter nu kan flyttes rundt i virksomheden og dermed ikke behøver at have én fast plads, hvis det er mere effektivt, at de løbende kan flyttes rundt mellem medarbejdere og lokationer i virksomheden. De kan altså nemt flyttes fra et sted til et andet, hvilket gør det muligt for medarbejdere at tilpasse deres arbejdsområde efter behov. Dette er især vigtigt i moderne kontormiljøer, hvor samarbejde og fleksibilitet er afgørende.

Der er masser af grunde til, hvorfor en investering i rulleborde til din virksomhed er en god idé på både kort og lang sigt.

Find dine næste rulleborde

At finde det ideelle rullebord handler om mere end blot at vælge et praktisk møbel. Det er en proces, der kræver nøje overvejelse af ens behov og præferencer. Først og fremmest skal formålet med rullebordet fastlægges. Er det til køkkenet, kontoret eller en helt anden anvendelse? Dernæst er pladsen afgørende. Måling af det tilgængelige rum hjælper med at sikre, at bordet passer perfekt ind uden at virke overfyldt.

Hos Bleva er der styr på alt, der angår rulleborde og deres betydning på arbejdspladsen. Der lagerføres tre typer standard rulleborde, som kan bære op til henholdsvis 250, 500 og 1200 kg. Alle typer kan fås i forskellige størrelser og med enten to eller tre hylder. Bordene kommer alle med fire hjul, som ruller nemt og sikrer en støjsvag kørsel. Hvis du har behov for et bord med nogle specielle mål, kan Bleva producere de fleste borde ud fra dine ønsker i forhold til mål og farve. Du kan kontakte Bleva allerede i dag for at finde et rullebord, der passer til dine behov.