Søg
Close this search box.

Jeep-forhandler

Jeep-forhandler: ”Du får svært ved at finde en bil med mere karakter”

Hvis du leder efter en rå bil med karakter, så skulle du overveje en Jeep. Og nu kan du endda også få din Jeep som en Plug-in hybrid-bil. På den måde får du fordelene fra både den konventionelle forbrændingsmotor og fra el-bilen. Og så kan bilen endda leases. Læs mere om fordelene ved en hybrid-version af din yndlings-Jeep herunder.

Fremtiden er eldreven. Men du behøver ikke at satse på enten/eller, når det kommer til benzin- og elbiler. Du kan nemlig også få både/og – i form af en hybridbil. Og Jeep har netop sat nogle yderst respektable muligheder på markedet.

Jeepen er en bil med karakter

Morten Hansen er værkstedschef hos Auto-Centralen i Aalborg, og han har en forkærlighed for Jeepen.

Han fortæller: ”De nye hybridversioner, som Jeep er kommet frem med, er simpelthen så lækre. Vil du have en bil, med et råt udtryk, som skiller sig ud, går du aldrig galt i byen med en Jeep Renegade. Dens militære look giver den en helt særlig pondus. Du får svært ved at finde en bil, der har mere karakter. Måske er den kun overgået af Jeep Wrangler. Men den er også så tæt på et monster, som en bil kan komme.” Du kan se de nye hybridversioner som alle andre modeller hos Jeep forhandler Auto-centralen i Aalborg, Nordjylland.

Få din Jeep som hybrid

Der er mange fordele ved at vælge en Plug-In hybridbil. Først og fremmest er der lavere driftsomkostninger forbundet med en Plug-in hybridmodel. Ligeledes kan du nyde, at din bil er lydløs, når du vælger at køre på el, ligesom med 100 % elbiler.

Men skal du ud at køre langt, har du stadig den samme fleksibilitet, som en konventionel forbrændingsmotor. Du slipper nemlig for at være afhængig af en ekstern kilde til at lade batteriet, som er en ulempe hos elbilen.

Du kan lease din Jeep

Hvis du er blevet lidt varm på en Jeep, har du nu også muligheden for at privatlease en Jeep hos Auto-centralen. Her slipper du for at skulle oplyse om, hvor mange kilometer du kører. Så du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt du nu har gættet rigtigt. Og du slipper derfor også for en uventet ekstraregning, for du kan køre så meget, du vil.

Skal din Jeep på værksted kan Auto-Centralen i Aalborg også klare det. Her har de nemlig et autoriseret værksted for netop Jeep.

Så går du og drømmer om en bil, der kan blende ind i terrænet? Men som samtidig aldrig blender ind i mængden med de andre biler? Så skal du overveje en Jeep.