Søg
Close this search box.

Hyr et alsidigt malerfirma

Mange malerfirmaer tilbyder kun maler-relaterede ydelser. Det er da også det, som de er eksperter i. Sommetider vil det dog være sådan, at en håndværksmæssig opgave kræver, at der er flere slags håndværkere ind over. I de tilfælde kan det være supersmart at have hyret et alsidigt firma, der også har andre slags håndværkere ansat. Det letter koordineringen betydeligt.

Hvis en kunde skal have løst en mere kompleks håndværksmæssig opgave, så kan vedkommende med fordel engagere et firma, der nemt klarer det. Har du den type firma i dit lokalområde, så er der derfor flere gode grunde til at kontakte dem for et tilbud.

Når der er brug for flere slags håndværkere til en opgave

Hvis en af vores kunder for eksempel har brug for at få malet en facade, så kan det godt være sådan, at murværket lige trænger til at blive repareret lidt her og der. Eller hele muren bør blive pudset op, inden den bliver malet. Så kan vi nemt sende en murer derhen for at klare det først,” fortæller Ronnie Vestergaard, som er uddannet tømrer og medejer af Tømrerfirmaet Vestergaard i Thisted i Nordvestjylland.

På samme måde har vi tit oplevet, at der lige er lidt rørarbejde eller flisearbejde, der skal ordnes, hvis det for eksempel er et badeværelse eller et køkken, der skal males,” fortsætter han, ”så er det nemt for os at sende den pågældende håndværker ud på opgaven. Det behøver kunden hverken bekymre sig om eller vente på. Det er der mange kunder, der er meget glade for,” siger han med et smil.

Ofte er maleren den håndværker, der bliver sendt ud som den sidste,” tilføjer han, mens han peger på en liste over, hvor mange og hvilken slags håndværkere, firmaet har ansat. ”En maler står for den sidste finish, så derfor rykker han først ud, når de andre har klaret deres del af opgaven. Da vi udfører malerarbejde i Thisted, Thy og på Mors, så dækker vi et vist område. Så er det rart, at vi kan levere de rette håndværkere i den rigtige rækkefølge,” slutter han.

Det er en fordel at hyre en lokal håndværker

Uanset hvilken håndværksmæssig opgave, du skal have løst i din bolig eller på din erhvervsbygning, så er det en stor fordel at hyre en lokal håndværker til at klare den. Dels holder firmaet til lige i nærheden, og det betyder mindre kørsel. Og dels vil firmaet kende til områdets særlige geografi og vejrlig.

I Thy er der for eksempel ofte stærk vind, havgus og tåge. Det gør noget ved for eksempel murværk hustage, fliser og så videre. Det har den lokale håndværker stor erfaring med.