Søg
Close this search box.

Hyr den lokale blikkenslager

En blikkenslagers arbejdsområde er meget alsidigt. Han eller hun kan arbejde både ude og inde og med mange slags metal. Når du har brug for en blikkenslager i Thisted, Thy eller på Mors i Nordjylland, så kan du med fordel hyre et firma, som ligger i dit lokalområde som Tømrerfirmaet Vestergaard.

Det vil være et firma, der kender området, og som holder til lige i nærheden. Det betyder noget for afstand og kørsel, og det betyder noget for kendskabet til lokationerne.

I mange tilfælde vil en håndværksmæssig opgave kræve forskellige håndværkeres kompetencer. Derfor vil det ofte være en fordel at hyre et lokalt firma, der har forskellige slags håndværkere ansat. Det er med til at gøre koordineringen nemmere – og ofte kan de også rykke hurtigere ud.

Brug et multi-håndværkerfirma

Det er faktisk rart både for kunden og for håndværkerfirmaet, at vi her hos os har flere typer håndværkere ansat,” udtaler Ronnie Vestergaard, der er medejer af Tømrerfirmaet Vestergaard A/S. ”Vi har erfaring for, at det ofte viser sig, at en bestemt opgave kræver flere typer håndværkeres mellemkomst. Så er det perfekt, at vi har de forskellige typer i vores stab,” siger han med et smil.

Hvis en tømrer for eksempel har udbedret en tagkonstruktion, så kan vi efterfølgende sende en blikkenslager ud for at lægge det planlagte ståltag. Eller hvis blikkenslageren har klaret noget rørarbejde, der krævede, at et flisegulv blev brudt op. Så kan vi lige sende vores murer ud for at udbedre gulvet. Det gør det klart nemmere at planlægge på den måde. Og desuden er vores kunder virkelig glade for, at vi altid har overblik over arbejdsopgaverne og arbejdsgangen,” tilføjer han med et stolt smil.

Her hos os disponerer vi over flere typer af håndværkere,” siger Ronnie Vestergaard og remser op: ”vi har både tømrer, murer, maler, blikkenslager og snedker repræsenteret i vores firma. Det er en god vifte af håndværkere, som oftest bruges i de opgaver, vi løser,” slutter han.

Mange håndværkere arbejder både ude og inde

Langt de fleste håndværkere har kompetencer, der gør dem til eksperter på forskellige områder. De er også i stand til at løse arbejdsopgaver både indendørs og udendørs. Det gør dem meget fleksible, og det betyder, at et firma som Tømrerfirmaet Vestergaard er ret godt dækket ind med den slags håndværkere, der er ansat der.

Det betyder også, at kunder i deres lokalområde med fordel kan kontakte dem, når de har en håndværksmæssig opgave, der skal løses. De kører i Thisted, Thy og på Mors, som er deres primære område.