Søg
Close this search box.

Gør ferien speciel og tilbring sommeren i campingvogn rundt omkring i Europa

Med en campingvogn kan du holde ferie i dit eget tempo, og beslutte dig til den endelige destination, mens du er på farten

Når feriesæsonen nærmer sig, bruger vi meget tid på at beslutte os for, hvor vi skal tilbringe ferien, hvornår vi skal afsted, hvilke flyafgange der går og meget mere. Det kan godt være en lang proces at planlægge ferien, når det hele skal kordineres med fly, hotel og transport.

Ikke nok med det, går mange flyafgange kun fra udvalgte lufthavne, og ofte skal man køre til andre byer, for at flyve til den valgte destination. Men hvad nu hvis, at det var muligt at planlægge ferien mens du var på farten?

Planlæg den endelige destination på farten, med en ny eller brugt campingvogn

Ønsker du en ferie som du kan tage i dit eget tempo, uden at skulle bekymre dig om flyafgange, tidsplaner og mere? Så er camping måske noget for dig. Med en campingvogn kan du planlægge ferien i dit eget tempo, og med stor fleksibilitet.

Rundt omkring i Europa finder du smukke campingpladser tæt ved vandet, mange med pool og lokal placeret, hvor du, vennerne eller familien kan nyde en god ferie. Skulle i senere hen få lyst til at rejse til et nyt land i Europa? Så kan I nemt og hurtigt spænde campingvognen fast på bilen, og køre videre i jeres eget tempo, mens I finder den næste campingplads.

Gør ferien nemmere med nye og brugte campingvogne

Er du også bidt af campinglivets mange glæder, og den store frihed der er ved, at kunne tage dit hus med bag på bilen og køre ud i det blå? Eller ønsker du at blive bidt af campinglivets mange glæder, og leder derfor efter din første campingvogn?

Hos Brønderslev Caravan finder du et stort udvalg af nye og brugte campingvogne til salg fra kendte producenter. Her kan du med garanti finde din første eller næste campingvogn, hvor der er plads til dig og vennerne, eller hele familien. Hos Brønderslev Caravan finder du nye og brugte campingvogne til billige priser fra producenter som LMC, Caravelair, Hobby og Tabbert.

Der findes mange modeller og størrelser, så hvad end du leder efter en campingvogn med plads til to, fire eller seks personer, eller en campingvogn med dobbeltseng, køjeseng, franskseng eller enkeltseng, så finder du en campingvogn, der passer til dine ønsker. Leder du efter en campingvogn med diverse udstyr, større fortelt eller andet? Så er der rig mulighed for at få dine ønsker opfyldt, når du køber en campingvogn fra Brønderslev Caravan.