Søg
Close this search box.

Fra grusgrav i Nordjylland direkte til din indkørsel

Har du brug for grus til dit byggeri, eller skal der lægges et nyt lag småsten i indkørslen, er den billigste løsning at købe materialerne direkte fra en grusgrav i Nordjylland, og få dem leveret til på din adresse af den lokale vognmand. Det er væsentligt billigere end at købe materialerne i byggemarkedet eller som big sack-løsning.

I gamle dage ringede du til den lokale vognmand, når du havde brug for materialer fra en grusgrav til dit byggeri eller din indkørsel.

I dag valfarter folk i stedet til det lokale byggemarked, og slæber materialerne hjem på deres trailer i dyre domme i småsække. Eller bestiller dem hjem på nettet fra næsten lige så dyre leverandører af de såkaldte big sack-løsninger. Her får du materialerne leveret i en stor sæk på enten en kubikmeter eller et tons.

Det er stadig billigst hos vognmanden

Det undrer vognmand Lars Kristensen hos Kurt & Carlo Kristensen A/S i Sdr. Onsild ved Hobro.

”For køber du materialer gennem din lokale vognmand i Nordjylland, bliver de leveret direkte fra vores egen grusgrav i Nordjylland til en pris, der er mange gange lavere, end hvis du køber i byggemarkedet eller som big sack”, forklarer vognmanden.

Selvfølgelig er det billigst at købe på den måde, hvis du har brug for mange kubikmeter grus eller sten. Så skal du bare bruge noget grus til en sandkasse, eller have lidt småsten til et bed, får du den billigste pris på materialerne, hvis du køber dem, som de fleste gør.

Men skal du bare bruge fra omkring 4-5 kubikmeter og opefter, er der store besparelser ved at købe gennem vognmanden. Det er en mængde, du hurtigt får brug for, hvis du f.eks. skal støbe et nyt fundament, eller vil have lagt et lag småsten i din indkørsel. Og skal du bruge rigtig mange kubikmeter, får du for alvor nogle store besparelser i forhold til de populære byggemarkedsløsninger.

Kan også afhente materialer

Har du brugt, ren beton, gamle, rene teglsten eller ren asfalt, som du skal af med, kan vognmanden fra Sdr. Onsild også tage det med retur. Det kan de nemlig genbruge, og sælge igen.

Derved slipper du for at skulle køre det på lossepladsen, og kan både få nye materialer og komme af med de gamle i en og samme bestilling.

Så overvej, om det ikke er nemmere at ringe til vognmanden, næste gang du har brug for materialer fra en grusgrav i Nordjylland. Læs mere på Cktransport.dk.