Søg
Close this search box.

Sådan får du mest muligt ud af din garderobe

Du står foran de åbne skabslåger til garderoben, og du er atter frustreret over, at udvalget ikke er bredere bag ved lågerne, og får en følelse af, at du ikke har noget tøj at tage på. Denne følelse kender mange af os mennesker til, selvom vores garderobe er proppet med tøj. Heldigvis kan vi lave få ændringer, der igen gør din garderobe brugbar og attraktiv.

Tidsløse designs

Vi har alle købt en del tøj, som ender bagerst på bøjlestangen efter en enkelt aften. Det kan skyldes både ubehag, forkert farvevalg eller et for frisk design, som du kun ønsker at have på en enkelt gang. Du kan derfor gøre klogt i, at du køber tøj, der er lavet i tidløse designs. Med andre ord er det tøj, der er udført i god kvalitet, en rolig farve og design.  

Det kan være meget lettere at få brugt store dele af garderoben, hvis du har en del genstande, der passer til alt – uanset årstal eller arrangement. Det kunne eksempelvis være nogle af de klassikere, som konstant vinder en plads i modebilledet igen og igen. Det er klassikere såsom læderjakker og sko, cowboyjakker og bukser eller pels. 

Indretning i skabet 

Med tiden ophober tøjer sig i skabet, og hvis du ikke får ryddet op, vil tøjet ligge mere og mere sammenkrøllet og tæt. Det betyder, at du sagtens kan have en del tøj, som aldrig ser dagens lys, når flere bunker er placeret foran. Din brug af tøj afhænger på den vis også af, hvordan du har indrettet din garderobe, og mange finder det brugbart at købe indsatser til sit klædeskab, eksempelvis kasser eller smarte bøjler med plads til flere stykker tøj ad gangen.

Kan du ikke trylle mere skabsplads til live, så kan du med fordel tage alt tøjet ud af skabet. På den måde kan du skabe dig et overblik over hvilke items, som du har købt i tidernes morgen. En god retningsgiver er, at hvis du ikke har brugt tøjet de sidste to år, så er chancen for, at den bliver brugt igen minimal. 

Tøj til flere lejligheder 

Ønsker du at få fuld udbytte af dit tøj, så kan du med fordel undersøge de tøjmærker, der tænker fleksibilitet ind i designet. Det betyder, at du kan benytte tøjet både til hverdag, men også til fest. Det kunne eksempelvis være et stilrent design, der fungerer perfekt med et par sneakers i hverdagen, der samtidig let kan piftes op med en lille hæl på skoen til festlige lejligheder. 

Vi har alle brugt en formue på den perfekte kjole til et arrangement, der lå for døren. Dog er det de færreste, der ofte tager til finere lejligheder. Derfor ender tøjet med stor sandsynlig på bøjlestangen, mens du husker det på det enorme beløb, du har brugt på et item, der var brugbar en enkelt aften. 

Besøg Metropols mange butikker

Er du i vildrede over, hvor du skal anskaffe dine tidsløse designs, hvor du skal finde indsatser til dit klædeskab eller hvor du skal finde tøj til de finere arrangementer, kan du med fordel besøge Metropol Shoppingcenters 40 butikker. Her er over 40 butikker samlet under ét tag, og det er muligt at finde butikker til både herre-, dame- og børnetøj, samt boligbutikker der kan tilbyde indsatser til klædeskabet. Du finder Metropols indkøbscenter i Hjørring.