Søg
Close this search box.

Få én gang for alle bugt med dine alger

Er du blandt en af de husejere, der ikke kan få bugt med de grønne alger som pryder dine overflader ude i haven? Så er der heldigvis hjælp at hente til langt om længe at komme de grønne alger til livs for at undgå fugt- og frostskader på eksempelvis dit tag. 

Alger er en næsten uundgåelig del af dit hus og have med det omskiftelige vejr, der er i Danmark. Men med den rette hjælp og vejledning kan du dog alligevel komme de grønne alger til livs. De områder som bliver hårdest ramt af algerne er overflader som dit tag, fliser, facader, terrasse og andet træværk.

Forlæng tagets levetid med algebehandling

Med en algebehandling af dit tag bliver det både renset og rengjort, og på den måde er du med til at sikre dit tags levetid. Mos og alger holder på fugten, som med tiden kan give frostsprængninger, der kan forskubbe eller i værste tilfælde ødelægge dine tagsten eller plader, som efterlader sig med et utæt tag. I forbindelse med en rensning af dit tag anbefales det i samme omgang, at du også får malet dig tag. Malingen er med til at forlænge levetiden på dit tag og forhindre fremtidige algeudbrud, som derfor er medvirkende til at sikre værdien i din bolig.

Algebehandling af træværk

Alger finder nemt vej til træværk, men heldigvis er de nemme at fjerne med de rette midler. Hvis du oplever alger på dit træværk, er det med at få bugt med problemerne, da algerne holder på fugten i træværket, som på sigt kan medføre råd i træet. Men med den rette effektive behandling kommer du endelig af med den grønne belægning og dit træværk fremstår igen skinnende rent og nyt. Under rensningen af træværket forebygges fremtidige udbrud, således snavs og skidt i fremtiden har sværere ved at sætte sig fast på træet.

Nyt liv til dine fliser

Med en effektiv behandling af dine grønne algebelagte fliser får du igen skinnende rene fliser. Under en rensning løsnes algerne, så de let kan fjernes, så du altid har perfekte fliser. Når du først har behandlet dine fliser, sikrer du dig dermed også i fremtiden mod nye algeudbrud, idét der i behandlingen indgår et beskyttende og vandafvisende lag, som medvirker at fremtidige udbrud har sværere ved at sætte sig fast.

Kom dine problemer til livs med den rette hjælp

Er du træt af at kæmpe med dit grønne lag af alger, så er der heldigvis hjælp at hente. Elling Tagmaling har dygtige og kompetente medarbejdere, der med sine mange års erfaring står klar til at hjælpe dig med dine algeproblemer med sit moderne og kraftige udstyr. Elling Tagmaling tilbyder kyndig hjælp af b.la. algebehandling af tag i Nordjylland. Du modtager en grundig rensning af den berørte overflade, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten, og der benyttes kun miljøgodkendte produkter i processen. Hvad end du som privatperson, offentlig instans eller erhverv oplever problemer, så tøv ikke med at kontakte Elling Tagmaling for kyndig hjælp til at genopfriske dine udearealer.