Søg
Close this search box.

Elbilerne tager over på erhvervskørslen

Det er ikke længere kun privatbilisterne, der kan glæde sig over at skifte benzin- eller dieselbilen ud med en fuldblods elbil Der dukker også flere og flere elbiler op til erhvervskørsel, som har de samme eller endnu bedre muligheder for at blive tilpasset til netop dit behov som de traditionelle håndværkerbiler.

Vil du give din erhvervsvirksomhed en grønnere profil, som er nem for kunderne at lægge mærke til, skal du skifte din gamle firmabil ud med en af de nye kvalitets el arbejdsbiler, som er kommet på markedet.

Her taler vi ikke om direktionsbilen eller den bil, mester selv kører rundt i. Nej, vi taler de traditionelle håndværkerbiler, ladvogne og hvad der nu ellers er brug for af biltyper inden for netop dit erhverv.

Kan tilpasses på et hav af måder

Elbilerne kan i dag fås med de samme tilpasnings- og indretningsmuligheder som de traditionelle håndværkerbiler på benzin og diesel”, fortæller indehaver Dan Quorning fra ItalCar i Fjerritslev.

Her sælger de både lad- og kassevogne i forskellige størrelser, ligesom det også er muligt at købe golfbiler fra Italcar, der kører på strøm.

Det grønne alternativ i landbruget

Golfbilerne bruges også i stor stil i landbruget som et grønt alternativ til den ATV, som rigtig mange landmænd investerede i op gennem 00’erne, for at få et mere økonomisk alternativ til bil eller traktor, når de skulle køre rundt mellem og på deres jorde,” fortsætter Dan Quorning.

I dag vælger de hellere en elektrisk golf- eller ladbil. Den er billigere i drift, og så støjer den ikke. Derfor bliver dyrene ikke skræmte – heller ikke, hvis bilen bliver brugt til at køre på jagt i”, forklarer Dan Quorning, mens han sætter sig op i en af de smarte ladbiler fra ItalCar.

Lige så fleksibel som en Ford Transit – eller mere

En ladbil som denne her kan tilpasses på præcis samme måder som en Ford Transit eller Toyota ProAce. Både i ladversionen som denne og i kassevognsudgaven”, uddyber Dan Quorning og peger over på en Cenntro Metro elbil med både tiplad og redskabsrum bag både førerhuset og mellem hjulene på bilen.

Elmotorerne fylder jo ikke nær så meget som en forbrændingsmotor. Det giver masser af plads til opbevaring, og god mulighed for at have lige så meget med i elbilen som i dens benzindrevne fætter, selv om den ikke har samme størrelse som den gammeldags varevogn, som den erstatter. Det gør det samtidig nemmere at komme frem med og finde en parkeringsplads til bilen.”, slutter Dan Quorning fra ItalCar i Fjerritslev.