Søg
Close this search box.

Den lokale bedemand i Nordjylland

Den lokale bedemand i Nordjylland løser langt flere opgaver ved en bisættelse eller begravelse, end de fleste tænker på. Det gør det nemmere for de pårørende, og sikrer, at alt kommer til at forløbe, som det er aftalt. Endnu nemmere bliver det for de efterladte, hvis du har udfyldt en formular med din sidste vilje, inden du døde.

Hver gang nogen er død står bedemanden og de efterladte med den tunge og triste opgave, at sørge for at den afdøde får en værdig og god begravelse eller bisættelse. Både for den afdøde og for de efterladte.

Det kan føre til mange tunge snakke og usikre valg.

Mange efterlader ikke en sidste vilje

For de færreste bryder sig om at tale og i endnu højere grad at tænke på deres egen død. Derfor er der meget langt mellem, at folk efterlader sig en sidste vilje omkring deres begravelse.

”Det er dog blevet mere almindeligt. Men tit oplever vi på første hånd, hvor svært det er for de efterladte at finde frem til, hvordan de nu får skabt den bedste begravelse eller bisættelse for et nært familiemedlem. For én har hørt, vedkommende ønskede sig ét, og en anden har hørt det stik modsatte. Det kan gøre stemningen endnu dårligere og mere anspændt blandt de efterladte”, fortæller bedemand Jytte Elsvold fra Aalborg Bedemand. Aalborg Bedemand fungerer som bedemand i Aalborg, Aabybro, Støvring, Vejgaard, Nørresundby og resten af Nordjylland.

”Der er en usikkerhed, som er svær for de efterladte at sidde med. For alle vil jo gerne give deres nærmeste den afsked, som de ønskede sig. Og alle er vi bange for at gøre overgreb på den efterladtes måde at tro på og blive mindet på”, supplerer hendes mand Per Elsvold, som hun driver bedemandsforretningen sammen med.

Parret driver ligeledes Brønderslev Bedemand, som på samme måde tilbyder super service, kompetent rådgivning og fordelagtige priser på begravelser.

Få skrevet den sidste vilje hos din bedemand i Nordjylland

Derfor opfordrer de alle til at få skrevet deres sidste vilje omkring deres bisættelse eller begravelse ned, så ingen er i tvivl.

”Vi har en formular, som du kan hente på vores hjemmeside og udfylde. Derefter kan du komme forbi os i butikken i Aalborg, og aflevere den. Eller gå hen til en anden bedemand i Nordjylland med den”, forklarer Jytte Elsvold.

”Så er de efterladte ikke i tvivl. Det gør hele situationen lettere for dem, fordi der pludselig ikke er en hel masse, de skal tage stilling til, som de ikke ved noget om. Og som mange har stor berøringsangst for. Så gå ind på vores hjemmeside, hent formularen og afleverer den. Så bliver det nemmere for dine efterladte, den dag du er død”, slutter Jytte Elsvold fra Aalborg Bedemand.