Søg
Close this search box.

BERA Stilladser

Hos BERA Stilladser kan du leje lige netop det stillads, du har brug for. Når du lejer dit stillads gennem os, kan du kan være sikker på, at sikkerheden og udlejningsforholdene er helt i orden. Vi har nemlig mange års erfaring, og vi ved nøjagtig hvad det kræver, når et stillads skal sættes op, tages i brug og tages ned.

Vi har stilladsudlejning inden for både murerstilladser, hængestilladser, facadestilladser, rullestilladser, ERGO stilladser samt +8 søjlestilladser, så du finder med sikkerhed det stillads, du har brug for, hos os.

Hvilke funktioner har de forskellige stilladser?

Når du skal vælge hvilket stillads du skal bruge, kommer det kommer meget an på, hvilken opgave du skal have løst. Stilladserne har nemlig forskellige funktioner, højder og bredder.

Her får du en kort oversigt over, hvad nogle af de forskellige stilladser kan:

  • Hængestillads

Her får du et stillads som er smart at sætte op de steder, hvor almindelige stilladser ikke får den plads, eller holdbarhed, det har brug for. Det kan eksempelvis være svært befærdede områder, eller områder med utilregneligt terræn.

  • Facadestilladser

Dette stillads benyttes til facaderenoveringer, eller andet arbejde på bygningsfacader. Her får du et stillads der er skridsikkert og skræddersyet til netop det projekt, du skal i gang med.

  • +8 søjlestilladser

Med et +8 søjlestillads får du lav egenvægt og høj lastkapacitet, hvilket er ideelt til eksempelvis trappetårne eller materialeplatforme. Her får du en stilladsbredde på minimum 1,25 meter, hvilket også er rigtig brugbart til vinduesarbejde.

BERA udlejer alle typer af stilladser i hele Nordjylland, så du kan få de bedste omstændigheder til dit næste byggeprojekt.

Stilladsudlejning under de bedste arbejdsforhold

Du kan være helt tryg ved at leje stilladser hos os. Vores erfaring inden for branchen er enorm, og vi kender vores stilladser og deres kapacitet. Desuden har vores stilladsmontører gennemført en 2-årig montøruddannelse der sikrer, at stilladset bliver monteret helt korrekt.

Vi står altid til rådighed, i forbindelse med rådgivning og sparring omkring valg af stilladstype. Såfremt du kender omfanget af dit byggeprojekt, kender vi en løsning til dig og du vil dermed få de bedste arbejdsforhold efter at have sparret med os.

Kontakt BERA

Mangler du et stillads til udlejning i Nordjylland? Kontakt BERA Stilladser og få rådgivning omkring dit valg af stilladstype – sammen finder vi den helt rigtige løsning til dit næste projekt. Vi er din næste sparringspartner, og derfor kan du altid kontakte os for rådgivning på  telefon: 98 12 34 11.