Søg
Close this search box.

Bekæmp myrer i hjemmet

Sommeren er på vej og det samme er myrerne. Finder de først vej indenfor hjemmets vægge er de svære at komme af med igen. SCAN KILL hjælper nordjyderne med sikker og professionel bekæmpelse af myrer i Aalborg.

Du kender sikkert de små sorte havemyrer og er stødt på dem så mange gange før. Én ting er at møde dem i skoven, på stien eller i haven. Kommer de først indenfor er det en helt anden sag. De små sorte dyr kan kravle sig vej inde gennem selv den mindste sprække – og det samme gælder for andr myrearter som orangemyren eller herkulesmyren.

Sæt hurtigt ind og forebyg med sikke skadedyrsbekæmpelse

Får du først øje på en af de sorte små dyr indenfor eller omkring dit hus, bør du ikke tøve med at sætte hurtigt ind. Når først problemet er begyndt at vrimle frem, vil det kun tage til, hvis ikke det bekæmpes og forebygges sikkert fra starten.

Du kan selv gå i gang med at bekæmpe myrerne med gør det selv produkter. Det samme gælder for dig, der ikke allerede er ramt af myrer i hjemme, da det kan være en god ide at forebygge, så du sikrer dig, at problemet ikke rammer. Det kan du gøre ved 1) at fjerne og lukke myrernes indgang eller 2) at fjerne fristelser, som mad og søde sager fra køkkenbordet.

Er du allerede ramt af problemet med myrer, bør du ikke tøve med at sætte ind med bekæmpelse allerede nu. Oplever du dog, at skadedyrsproblemet kun bliver værre og mere omfattende anbefaler vi, at du søger professionel hjælp til skadedyrsbekæmpelse i Nordjylland: SCAN KILL.

Derfor rammes du af myrer i første omgang

Myrerne tiltrækkes af varme, derfor etablerer de sig gerne varme steder i boligen, som eksempelvis køkken, bryggers og badeværelse. De bosætter sig derfor gerne i husvægge eller under gulve. I flere tilfælde skyldes skadedyrsproblemet også, at et større myrebo allerede er etableret langt nede i jorden under huset.

Forebyg for og bekæmp skadedyr allerede i dag

Myrerne kan på sigt gøre skade på huset, idet myrernes bosættelse kan skabe fugt og træskader. Det bedste tidspunkt at sætte ind mod myrerne er ved udgangen af april, da det er her, de er mest skrøbelige.

Er du derfor ramt af myrer, bør du sætte ind allerede nu, så du kan opnå det bedst mulige resultat og komme de ubudne gæster til livs. Kontakt SCAN KILL allerede i dag.