Søg
Close this search box.

Bedemanden hjælper dig midt i sorgen

Når en af dine kære går bort kan den efterfølgende tid være meget svær. Der er mange ting der skal sørges for, og det kræver, at de pårørende midt i deres sorg skal være praktiske. Overtager sorgen din krop, og synes opgaverne umulige, så kan du med fordel vælge en bedemand, der hjælper dig igennem hele processen. Læs med i denne artikel for ting du skal være opmærksom på, når du skal tage afsked med en du har kær.

Når familien rammes af et dødsfald, skal der træffes mange beslutninger, og der er mange ting, der skal planlægges. Hvordan skal der tages afsked? Denne planlægning kan en bedemand hjælpe med. Men det er samtidig vigtigt, at du vælger den rette bedemand. Og hvem skal det være?

Hvilken type afsked?

Når du står overfor at skulle tage afsked med et kært menneske, så er mulighederne mange.

Har din kære udfyldt Min Sidste Vilje bliver processen nemmere for dig som efterladt pårørende, og du er samtidig sikker på at afskeden bliver præcis, som afdøde ønsker. Dokumentet indeholder en række oplysninger om, hvordan afdøde ønsker at forlade livet og indtræde i minderne hos de efterladte pårørende. Det er alt fra om afskeden skal være en bisættelse eller begravelse, og hvilke salmer der skal synges til afskeden.

Det ser dog anderledes ud, hvis din kære ikke har udfyldt Min Sidste Vilje, for så skal du tage stilling til hvilken type afsked det skal være. Derfor vil du skulle tage stilling til om det skal være en begravelse eller en bisættelse, samt hvor og hvordan familien har mulighed for at mindes den afdøde efterfølgende.

Ved en bisættelse nedsættes kisten ikke ned i jorden, og på den måde er begivenheden delt i to med en afsked i kirken, og efterfølgende når urnen skal sættes ned i jorden. Derudover skal du også planlægge hvilke salmer, der skal synges, samt hvordan kistepynten skal være. I kan som familie træffe disse beslutninger, måske med tanke på, hvad I tror afdøde ønsker.

Vælg den rette bedemand

Fylder sorgen for meget hos dig og familien, og er de mange praktiske ting i forbindelse med afskeden uoverskuelige, så har I muligheden for at få hjælp af en bedemand. Men selv når I vælger en bedemand, kan endnu flere bekymringer hobe sig op, for hver eneste service de tilbyder koster penge, og i sidste ende kan det ende med en enorm regning. Selvom budget for nogle ikke er i fokus, så fylder den del meget for andre.

Derfor kan du med fordel vælge bedemanden Begravelse Til Fast Pris, der er en familiedrevet begravelsesforretning, som består af Jan og Stinne Hansen samt deres 3 børn. De dygtige og empatiske bedemænd tilbyder hjælp i Nordjylland og Midtjylland med 10 afdelinger fordelt i regionerne.

De 10 begravelsesforretninger ligger godt placeret i byer som

  • Aalborg
  • Viborg
  • Hadsund
  • Kongerslev
  • Randers
  • Hobro
  • Farsø
  • Støvring
  • Arden
  • Løgstør

Begravelse Til Fast Pris forsøger at være så gennemsigtige som muligt med deres priser, og de tilbyder begravelsespriser fra 7.500 kr. Når du vælger Begravelse Til Fast Pris, er du derfor sikker på den gode service samtidig med du kender prisen på forhånd. Det letter processen for mange.

På den måde kan du lade sorgen fylde hele din krop, mens bedemanden til en fast pris planlægger, hvad I som familie har besluttet skal være en del af den afdødes sidste rejse.